Expositie

Project 75 jaar Vrijheid Klik hier voor de Poster


Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen


Expositie wordt vanwege de

landelijke

Corona

richtlijnen ter preventie

geannuleerd!
 

75 jaar VIJHEID IN BEELD

Omdat juist beeldende kunst bij uitstek geschikt is om het thema vrijheid uit te drukken, heeft het COLLAGE team besloten dit thema aan haar jaarlijkse expositie te koppelen. Gedurende het afgelopen half jaar heeft men de gelegenheid gehad zich in het thema te verdiepen. Het bijzondere is dat daarmee vele persoonlijk verhalen zijn gebruikt om vrijheid in het algemeen op een bijzonder manier in beeld te brengen.  

Kunstcentrum COLLAGE presenteert daarom in het kader van 75 jaar vrijheid, van 3 april t/m 2 mei de EXPOSITIE: 75 JAAR VRIJHEID IN BEELD.

Een inspirerend thema voor elke kunstliefhebber. De ruim 100 tekeningen, schilderijen, beelden en objecten, elk met een eigen verhaal, worden tentoongesteld in de toonzalen van Doggenaar Wonen, Zuiderinslag 4  Hoevelaken. De expositie is samen met de afdeling: VRIJHEID IN DE KUNST,  met nog eens 200 werken, vrij te bezoeken op winkeldagen van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur ( op maandag van 14.00 -17.00 uur).

Wilt u gebruik maken van een gratis rondleiding, dan kan dat op:
donderdag 9 april van 14.00 -15.00 uur of op
vrijdag 17 april van 10.30-11.30 uur of van 19.00 tot 20.00 uur.
Adres: Zuiderinslag 4 Hoeveaken

U kunt zich tijdens de expositie aanmelden voor het komende seizoen. Het is ook mogelijk een gratis introductie-workshops af te spreken met de docent waarbij u graag lessen wilt gaan volgen.De gehele expositie geeft een goed beeld van alles wat Collage de kunstliefhebber te bieden heeft. Heeft u interesse in een cursus , dan is een bezoek aan de expositie uw kans op volledige informatie. Info www.collage-hoevelaken.nl tel: 06 53415382

info:www.collage-hoevelaken.nl tel.06 53415382.

Tip:
Een kleine expositie is ingericht in de gang van dorpshuis de Stuw!  

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen