Fotografie


D5

5 lessen
start

19-1-'19 

 

Basiscursus Fotografie

Docent Cornelia Nauta
e-mail: cornelianauta@online.nl 0334450055     Zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur
5 lessen wekelijks.
Kosten: € 75,-

 

Deze basiscursus is geschikt voor mensen die een digitale camera hebben en die graag iets meer willen weten over hun camera en over het fotograferen in het algemeen.
U maakt kennis met een aantal basis begrippen zoals resolutie, witbalans, ISO waarde.
U leert uw camera handmatig in te stellen met behulp van diafragma en sluitertijd. Er is aandacht voor compositie, bewust gebruik van kleur en fotograferen in slechte lichtomstandigheden. Tijdens de les worden voorbeelden getoond en wordt er geoefend. Na elke les krijgt u een opdracht mee naar huis die in de volgende les wordt besproken. 

Afbeelding invoegen 
 
 
 
 


 

D6

5 lessen
start 
10-3-'19 

 

 
 
CURSUS NATUURFOTOGRAFIE
 
Docent Cornelia Nauta
e-mail: cornelianauta@online.nl 033 4450055
zondag 14.00 tot 16.00 uur 
5 lessen wekelijks  Kosten: € 75,- 

 
 
   

Afbeelding invoegen
 

 
 
 
 
 
Deze vervolgcursus is geschikt voor degenen die de basiskennis van het fotograferen nog een keer willen herhalen of zich nog meer willen verdiepen in de mogelijkheden van een camera. In de cursus Natuurfotografie komen de meer verfijnde en creatieve opnamemogelijkheden aan de orde die verband houden met het thema Natuur, bv macrofotografie, hoe fotografeer je een landschap met veel contrasten, hoe gebruik je sluitertijd om beweging vast te leggen in de natuur, hoe maak je een foto met tegenlicht. Tijdens deze cursus gaan we veel op pad om te oefenen in verschillende landschappen, bv een polderlandschap of de zandverstuiving in Soestduinen.
    

 

 

 
Afbeelding invoegen